Izabella anbefaler

MOOLA

Lisbeth Raaschou


MOOLA er danmarks nye spirituelle, holistisk og alternative univers. Maria Dahl & Lisbeth Raaschou er kvinderne bag dette univers. Her har jeg en profil og skriver ind i mellem artikler til deres MOOLA magasin. Der udover laver de også grafisk design og hjemmesider - og derfor var de mit naturlige valg da jeg skulle have min hjemmeside opdateret samt lavet nyt logo. De ser mig og hvem jeg er inden jeg selv gør det.

Katrine Birk

Zoneterapi mm


Katrine er en super dygtig, skøn og energifyldt kvinde, der ved hvad hun laver. Med massage, og energi punkter samt kurser i det tilsvarende. Katrine og jeg holder kurser om hjemmebehandling til forældre, hvordan de selv behandler deres børn samt kurser i yolates, sjælerejser og guidede meditationer. Hun er en gammel sjæl i en ung smilende og glad krop.

Veganske og organiske hudpleje og makeup mm.

Produkter til hud, hår og krop

Kontakt@vegancphcosmetics.dk


Vegan CPH Cosmetics er en dansk virksomhed, godkendt vegansk og cruelty free hos (PETA | People for the Ethical Treatment of Animals - dyreretsforening - www.peta.org). Vi er den officielle forhandler og distributør/partner af PHB Ethical Beauty produkter og Surya Brasil i Danmark. En forkærlighed for naturen, dyr og planeten er grundlaget for Vegan CPH Cosmetics. Det er de principper der styrer beslutningerne vi træffer, omkring alle produkterne vi tilbyder dig. Det er vores ønske at tilbyde høj kvalitet og certificeret skønhedspleje, til enhver der vil leve i samhørighed med deres overbevisninger eller er interesseret i produkter, der er milde mod huden, miljøet og fri fra animalske ingredienser/dyretestning. Det hele til fornuftige lave priser.