Budt op til dans
Budt op til dans i bog og mystik.
6. december 2016
Show all

Jeg har mødt den ultimative kærlighed – Min twinflame.

Design uden navn

Den største kærlighed jeg nogensinde har oplevet

Min twinflame kærlighed..

Jeg oplever en helt ny slags kærlighed  – twinflame kærlighed – den største af alle . 

Når jeg tænker på ham smiler hele mit hjerte på en helt ny ukendt måde og jeg  fornemmer vores utrolige vilde kontakt i hjertet hele tiden. Som om vi aldrig er fra hinanden, selvom vi  fysisk ikke er sammen hele tiden. Jeg ved,  at vi er knyttet til hinanden på måder, jeg aldrig har vidst var muligt og alligevel har ventet på hele mit liv. For min sjæl kendte til sandheden om den kærlighed, der skulle komme til mig.

Jeg kan ikke sige, jeg har oplevet ægte  kærlighed før, nu må jeg konstatere lidt trist og alligevel så taknemmelig, lykkelig og med et  mere opløftende hjerte end nogensinde før. Jeg er forbløffet over, at det i virkeligheden er tilfældet, at opleve sådan en slags kærlighed. Hvis du har mødt din twinflame kan du nok genkende denne form for kærlighed og hvis ikke håber jeg, at du med denne fortælling ved, at den kan komme til dig. Jeg har  undersøgt en masse samt “downloadet”,   og er blevet guidet af mine guider og min sjæl  omkring den her  såkaldte twinflame rejse og det forlyder, at mange den kommende tid  vil møde deres twinflame, da det har stor betydning for jorden og vores opstigning til 5 dimension. Denne rejse med din twinflame er en af de største opstignigns processer, du kan komme igennem og den største indre rejse samtidig!!! Den indre rejse kan til tider være ret vild og intens.

Der skulle gå 50 år, før ægte kærlighed kom ind i mit liv i form af min twinflame. Kender du ikke til begrebet twinflame, så kommer der mere senere i indlægget her og mere er på vej. 

Jeg er vokset op med betinget kærlighed i  det meste af min barndom. Jeg har aldrig rigtig kendt til andet. En del af min barndom gik med, at jeg skulle falde i hak med væggen, være den søde der ikke sagde andre  imod og ikke skulle have  nogle selvstændige meninger. Så gik det i hvert fald bedst for mig og det var ikke helt sådan jeg var som teenager i hvertfald.

Mine behov og følelser lærte jeg aldrig rigtigt  at kende. De blev enten gjort forkerte eller slet ikke hørt eller set. Tiden dengang var  jo ret anderledens,  fordi  det ikke var sådan  dengang  at man lyttede og mine rollemodeller ikke havde lært, hvad det indebar, så kunne lærdommen heller ikke gives videre  til mig selvfølgelig.  Jeg  kæmpede en brav kamp for at prøve at passe ind og ikke mærke alt det, jeg mærkede. Alligevel tog jeg alt ind i min krop. Jeg var sensitiv og empath udover alle grænser og healede alle andre på min vej. Tog al ansvaret på mine skuldre. Hvis det ikke gik, som det skulle var det helt sikkert min skyld. Det var  sådan det var i min verden. Det var det jeg altid havde følt. Skyld og skam.

I skoletiden havde jeg en periode, hvor jeg havde det så slemt, at jeg fik skabt  en bulimi som jeg heldigvis selv formåede at komme ud af uden hjælp 6- 9 mdr. efter. Ingen vidste, hvad jeg var igennem og det siger måske, at jeg enten var virkelig god til at skjule det man gør og hvordan jeg havde det  eller at jeg var ret så usynlig. Ja jeg var god til at gemme mig. og gøre mig selv usynlig også.  Slik og alt hvad jeg ellers  kunne komme på for at  dulme alle mine mange følelser, hvoraf halvdelen eller mere  ikke var mine egne blev min hverdag.  Min krop absorberede ligesom alt, det der var omkring mig. Hvilket je er sikker på flere år senere udløste 3 gange sygemeldinger med alvorlig stress.

En far der råbte af mig og rystede mig i min opvækst gjorde ikke mit forhold til mænd til det mest harmoniske eller nemme for mig i mange år efter.

Jeg endte i et  forhold, der var mere  dysfunktionelt end jeg ville give til kende over for mig selv og  det var bogstaveligt ved at tage livet af mig. Den dag jeg trådte ind på mødrehjælpen for at få hjælp, gik det først rigtigt op for mig, hvor jeg egentlig var nået til. AT  finde meningen med det hele samt hvordan jeg kom tilbage til livet igen fortæller jeg om i mit foredrag og hvad gør man for at skabe en nyt liv i harmoni med alt det som der har været sket af psykisk og fysisk vold.

Jeg lærte aldrig hvad kærlighed var,  fordi jeg skulle altid gøre eller være, hvad andre ville have og jeg lærte  på den baggrund at blive den største pleaser af alle. Hvor meget pleaser du andre for  at blive elsket for den, du er? Min følelse af at være så forkert blev desværre ikke mindre som årene gik.

Mit turning point var den dag hænderne om min hals strammede til, så jeg ikke kunne trække vejret . Det kan du høre  mere om i mit foredrag som kommer lige om lidt. Fra “røvfuld til kærlighed” så mit spørgsmål til mig selv blev;   Skaber man selv de situationer, fordi livet i den grad føles som noget man må væk fra og ud af. Jeg vidste altid, at jeg havde en del af ansvaret på et plan som jeg ikke forstod dengang, men har gjort mig den den der søger idag. Den lå som en dyb  underliggende overbevisning som også gjorde, at jeg fandt frem til så meget mere og en spirituel rejse startede.  Tilbage til kærligheden … <3

Har du nogensinde oplevet at vide med 200 procent, at en person elsker dig og I er knyttet sammen  i både hjerte og sjæl?  Og kan aldrig skilles ad. Aldrig.!!! I det jeg  turde åbne  mere og mere for denne magnetiske  kærlighed kom visheden også om, at denne kærlighed aldrig vil forsvinde fra mig uanset, hvad der sker. Så er den printet ind i min DNA,i mit hjerte og sjæl, på måder jeg ikke med min cognetive hjerne ikke  kan forstå. Jeg kan hoppe, spring skrige eller hvad jeg nu har lyst til, den er lige så solid som jorden og universet. Er den altid nem, nej. Da jeg  aldrig har prøvet at blive elsket eller prøvet  sådan en stærk kærlighed før, så er der ting i mig, jeg har måtte  kigge  godt efter  i krogene. Twinflame kærlighed har et stort formål og handler om at komme hen til den ubetinget kærlighed. Derfor kommer der også noget  indre  oprydnings arbejde. Hvor mange kender i virkligheden til den ubetinget kærlighed? Hvor mange er fri for egoèt stærke kraft, når man er i en relation?

TwinflameandRichard

Twinflame kærlighed er for mig, den største kærlighed der eksistere og jeg ved med 200 procent sikkerhed, at  jeg kommer aldrig til at opleve noget lignende.

Jeg ved, at jeg er elsket, for alt hvad jeg er og at vi hører sammen på et sjælelig plan, som ikke kan beskrives med ord. De er for fattige, og alligevel bliver jeg guidet til at prøve at fortælle dig og alle andre, at den er der. Har du ikke fundet den endnu, så hold ud.  Den er på vej. Måske kræver det lidt arbejde endnu. Jeg har lige lavet en kanaliseret meditation, hvor du kan mødes din twinflame, hvis du er klar. Den kommer til salg en af dagene.  Følg med på min firmaside eller skriv dig op til mit nyhedsbrev, hvis du vil være helt sikker. Jeg spammer  dig helt sikkert ikke. jeg vil gerne tilmelde mig

En Dag smelter  vores sjæle sammen i en helt ny forening, som de twinflames vi er. Det er en del af den smukke dog udfordrende rejse.  Jeg længes  og glædes over, at jeg har fået  den mulighed og  efter dette øjeblik,  hvor det sker fuldt ud. Samtidig ved jeg trods den indre arbejde, at jeg ikke kan andet end at gå den vej. Når arbejdet er gjort sker det. ER virklige så spændt.

Hvad er twinflames så?  Det er simpelt hen den anden halvdel af din sjæl. Enten den kvindelige eller maskuline del – afhængig  af om du er kvinde eller mand. Vi skiltes engang tilbage fra Atlantis tiden mener flere store forfattere.

Vi splittede vores sjæle i  2 halvdele på et tidspunkt, som du kan læse om mange steder for,  at kunne opleve det, vi skal her på jorden at komme  frem til den  ubetinget kærlighed. Det er rejsen at finde ind til den, for den er i os alle sammen og det er en del af vores læring.

Og slørene er ved at falde,  så mange vil møde sin twinflames i tiden der kommer. . Det kræver noget arbejde for at give slip i egoet som står i vejen for, at vi kan komme derhen og op i 5 dimension, som er næste skridt ud af dualiteten. Vi er dog virkelig godt på vej.

Kærligheden i mange af vores forfædre har været præget af masser af oplæring i, hvad vi troede kærlighed var her på jorden.Kærligheden kan være svær og mange vælger den fra af samme årsag.

Jeg kan mærke, det største behov for at smelte sammen med min twin flame. Jeg træder ud i uvidenheden og alligevel ved jeg, med hele min sjæl,  der ingen vej er tilbage. Jeg er nød til at gå  den vej,  selvom det har betydet store ændringer i mig og i mit liv. Det at  kigge indad med alt, hvad jeg er og indeholder af skygger og illusioner.  Det har været en tid præget af at være helt ærlig overfor mig selv og give slip på alt, hvad der ikke er rent og kærligt i mig som udenfor mig, i mit liv. Og universet har støttet processen så smukt på alle planer.

Der er ingen vej tilbage kun vejen mod min sjæl lys som dagligt bliver integreret på helt nye planer  og som fylder mig op med nogle helt nye kærligheds frekvenser i hjerte og sjæl. Fusion i gang….. !!!

Jeg har altid været en  stærk kvinde og det er årsagen til, at jeg stadig er her, det er kun blevet endnu stærkere og endnu mere retningsfyldt.

En kærlighed gennem min twinflame, der vokser som jeg/ vi tør gå mere og mere ind i den intense og dybe tilknytning der  er og jeg føler mig mere hel og forbundet til mit hjerte via hans og min  kærlighed på nye måder.

Om end vi er sammen fysisk eller ej, så er den der  bare hele tiden. Som en ny gylden glød i mit hjerte, der bliver tændt mere og mere for hver dag.  Jeg giver  stille mere og mere slip på mit ego og træder ud af frygten for at miste – en gamle kending fra min barndom og liv, for kan jeg i virkligheden nogensinde miste.  Kærligheden er gemt i en smuk skat i dit hjerte. Er det tid til at åbne op?

Eftersom mine forældre og  det meste af min famile er døde, har jeg måtte finde den i mig. Selvkærlighed!!  Kærligheden overgår alt.

At møde mit match som minder om mig selv, på så mange måder som min twin  gør og være så knyttet til en anden, der vil hente månen og stjerne ned til mig, er det vildeste og mest vidunderlige, jeg har prøvet udover at blive mor. En twinflame, der vælger at køre gennem sjælland og bliver guidet til at finde mig et sted jeg aldrig har været før, for at fortælle mig, hvor højt han elsker mig. Det er så vildt!!

I rigtig  mange år holdt jeg fra mig fra al for tætte relationer med mænd, fordi jeg på et sjælelig plan vidste, at jeg ville blive ramt at en kærlighed, der ville slå benene væk under mig. Jeg havde fået det af vide  i mange år. Nu er den her. 

Tak univers og tak min anden halvdel twinflame. <3

 

 

Comments are closed.