blog-billede5
Mit hjerte projekt.
25. oktober 2015
Budt op til dans
Budt op til dans i bog og mystik.
6. december 2016
Show all

Nørden i mig.

blog-billede7

Nørden i Mig.

Jeg sidder og arbejder I min seng her fredag aften, og skal skrive en artikel til moola.dk som laver online magasiner, som nu for anden gang udgiver deres absolut skønne magasin. Du kan få det I hånden og nyde deres skønne grafik og indhold med masser af spændende artikler.

For ikke så lang tid siden fik jeg en spændende  kanalisering af Betina Ekmann, som sagde til mig ” du har en nørdet side”  mener jeg var måden det kom frem på. Lige nu dukker hendes skønne ord op i min bevidsthed , da jeg ligger og meditere og leger med at mærke, de forskelige energifelter omkring hjertet og hvordan det matcher feltet omkring jorden. Ja her står du måske af,  det er helt okay og det er nok det, der måske er lidt nørdet ved mig.

Jeg elsker det, at udforske, undersøge og lege med energier og finde ud af, hvordan det hele universelt hænger sammen sådan i det store hele. Så jeg kan lave de største forandringer og bruge universet intelligens til alles højeste bedste.

 Har lige fundet ud af de mest spændende ting omkring vores energi felter omkring hjertet og jorden mm. og kan mærke mit univers/ hjertes åbnes og et nyt felt af informationer og indsigter og helhed dukker op i mig. Jeg føler mig forbundet med universet I denne øjeblik på en helt ny måde og først I dag kan jeg anerkende min lidt nørdede side og hvor meget jeg elsker at udforske og få mere bevidsthed til at dukke op med den viden, jeg har fået sammensat.

Mens jeg skriver kan jeg mærke, føle og se alle planeterne og hele universet og  dets dybde. Mit hjerte glædes over storheden og den overvældende intelligens, jeg er begyndt at overgive mig helt til i hjertet er vi nemlig forbundet med nature og universet. Mit hjerte er begyndt at synge en ny sang. Med nye toner og jeg har ingen anelse om, hvor det fører mig hen, men jeg er med på eventyret. Det føles faktisk en hel del som at være I den der barnlige nysgerrighed, som jeg har gemt lidt væk.

         univers

Jeg elsker som I virkelig elsker at udforske , dykke dybere og dybere og opdage nye elementer af livet, vore hjerteri det store hele. Og jeg har aldrig rigtigt kunne sætte ord på før nu.

Så fra mit  hjertet den største tak til Den skønne Betina Ekmann.

Min kommende eller tidligere artikler kan læses på moola.dk samt mange andre spændende artikler.

Ønsker jeg alle den skønneste weekend fyldt med nærværd og kærlighed

Izabella.

Ps. Har du sider af dig,  som du ikke anerkender og glædes over. Så jeg vil lave en invitation til dig lige nu og her. Gå ind i dit hjerte og mærk og tag et kig igennem de kærlige øjne der er der  og god fornøjelse. 

Ps. Her kan du læse om hjerte healings sessioner.

Comments are closed.