Handelsbetingelser

Tilmelding til uddannelser, workshops og onlinekurser er bindende og kan ske på info@izabellaroedtnes.dk eller http://izabellaroedtnes.easyme.dk, hvor du også kan betale online for din tilmelding.
Du kan tilmelde dig indtil dagen før, dog anbefaler jeg hurtig tilmelding, da der kan blive udsolgt.
Fortrydelsesret:
I henhold til forbrugeraftaleloven har du 14 dages fortrydelsesret ved køb af kurser (også onlinekurser) og uddannelser, derefter er din tilmelding bindende.
Overtegning:
Er der ikke plads på den ønskede workshop eller uddannelse, får du besked hurtigst muligt.
Aflysning   af 1:1 session bedes det ske 24 timer før ellers betales for den fulde, det samme hvis du udebliver for en session, så betales det fulde beløb.-
 I tilfælde af sygdom eller andet skal aflysning af deltagelse på workshops eller online-hold  ske senest 24 timer før starttidspunkt.  Pengene kan ikke refunderes, da du optager en plads. Du mister ikke det indbetalte beløb, men får mulighed for at deltage på samme type workshop eller onlinekursus på et senere tidspunkt, når du er klar. Du er også velkommen til at sælge din plads til en anden person.  Blot husk at sende en mail med navn og email adresse på vedkommende.
I tilfælde af aflysning fra min side:
Uddannelser, kurser og workshops bliver afholdt på de nævnte datoer. I tilfælde af ændringer vil du blive orienteret senest 24 timer før starttidspunktet.
Hvis endagskurser eller workshops skulle blive aflyst, vil du få det indbetalte beløb refunderet. Eller du vil få tilbuddet om en ny dato – du vælger selv.
Er du tilmeldt en uddannelse og bliver en enkelt dag aflyst, vil dagen blive erstattet af en anden dato.
Rettigheder:
Alle rettigheder vedrørende materiale (digitalt og trykt) som udleveres i forbindelse med kurser og uddannelse tilhører Izabella Rødtnes. Ved tilmelding til kurser og uddannelser opnås brugsret til alle materialer. Brugsretten er personlig, hvorfor alt materiale skal behandles fortroligt og det må derfor ikke videregives eller udleveres til tredjemand.
Alle produkter der udleveres af Izabella Rødtnes må kun anvendes til det formål, hvortil de er købt. Det understreges ,at de udleverede materialer særligt ikke må anvendes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med Izabella Rødtnes’ virksomhed.
Brud på disse betingelser vedr. materiale  berettiger Izabella Rødtnes til en bod på 50.000 pr. overtrædelse.