blog-billede5
Fra Ide til virkelighed- mit hjerte projekt til Danmarks sygeste børn.
25. oktober 2015
blog-billede7
Nørden i mig.
12. december 2015
Show all

Mit hjerte projekt.

blog-billede5

Fra ide til virklighed

En tanke og ide jeg længe har haft, fik i dag fødder at gå på. Om lidt så får den også sko på. Sådan nogle solide træsko på og jeg er ved at sprænges af glæde helt dybt inde i mit hjerte og sjæl.

Mens jeg sidder her, hopper alle mine celler  inde i min krop og derfor skynder jeg mig at dele det.

Nu sker det <3 Jeg har endelig fundet det  projekt, som ligger mit hjerte nært og som jeg og mit firma vil samle penge ind til og støtte. På rigshospitalets afdeling semi-intensiv afdeling 5061 ligger nogle af Danmarks sygeste børn. De er så seje og jeg skal besøge afdelingen på onsdag.

stressreleasepakke

5% af mine indtægter fra kurser og sessioner vil blive doneret til Dem fra i morgen af.


Fremover vil der fra alle mine behandlinger samt indtægter på mm. blive doneret 5 % til børnene på denne afdeling, så de kan få legetøj og dekoreret deres stuer som andre børn kan, med børne tema som de små seje prinser og prinsesser eller supermænd de nu er.

Jeg vil personligt gå med ud og købe tingene samt aflevere legetøj mm. til disse børn.  Det vil jeg selvfølgelig  skrive om når det sker. Jeg kan næsten ikke vente til at se deres ansigts udtryk.

Det hele er ved at blive sat i gang. Der er lige nogle ting der skal på plads og undersøges, men fra i morgen vil jeg fra alle behandlinger lægge pengene til side, indtil konto mm. er på plads senere på ugen.

børn blog

 

Denne beslutning taget med det dybeste i mit hjerte, som jeg har ventet på skulle blive til virkelighed gør mig så kisteglad, at jeg snart sprænger.

Den røde tråd i mit liv er nu fundet på en helt ny måde. Dansen om søen gav mig helt nye dansetrin med nye dansesko.

Jeg håber, at din søndag bliver fyldt med kærlighed og nærvær.

Namaste Izabella

 

Comments are closed.