blog-billede7
Nørden i mig.
12. december 2015
Design uden navn
Jeg har mødt den ultimative kærlighed – Min twinflame.
22. august 2017
Show all

Budt op til dans i bog og mystik.

Izabella Rødtnes

Nogle gange blir dagen bare endnu bedre.

Børn er noget af det bedste jeg ved og deres umiddelbarhed er noget jeg i hvert fald glemmer til tider, når jeg har gang i mine mange projekter. Så i dag fik jeg lige den kærligste reminder af mine skønne niece Ea, efter jeg lige har foræret en julegave til en, jeg ikke engang kender, men som har virkelig brug for det. Mit hjerte sagde gør det.

Efter at have hentet hende i børnehaven og snakket hele vejen til min datters arbejde, hvor hun fik lidt is for ” det elsker jeg faaaaster ” og jeg fik min daglige dosis kaffe latte, så kaldte bog og mystik på os ( kan du høre det) , hvor hun sidst blev forelsket i en meget smuk rød krystal sten, som hun har liggende et specielt sted her hos mig.

ea sten

Vi var lige kommet ind i butikken og jeg får en krammer og hun siger,” faaaster jeg har savnet dig” hvorefter hun siger til mig “faster  skal vi ikke danse og inden jeg får set mig om, så danser vi rundt, mens hun nynner højt, i de meget smalle gange i butikken. Kan man andet end at stor smile og nyde denne stund ekstra meget og tage den helt ind i hjertet. Livet er lige her lige nu .

ea blog

Lidt efter går vi ud. Det blev til lidt danseri og peppernødder til Ea som hun fik  af ejeren, altid skønt at komme der. Sidst kiggede jeg på englekort og mødte en fyr, som jeg endte med at stå og snakke om englekort og tarok kort med i gensidig meget høj begejstring. Not the usual thing to do 😉 men and angelcards!!;-)

I bilen på vej hjem får jeg en umiddelbar lyst til at spille Deva Premal`s Om mani padme hum får Ea og jeg går i gang med at synge alt imens, jeg kører og efter et par sekunder, hører jeg Ea lige så stille synge Om mani padme hum-  Sangen varer omkring 10 minutter og Ea forsætter sammen med mig, mens hun af og til vender hovedet smilende mod mig med øjne, der tindrer af glæde. Jeg stor nyder hvert sekund. Mon hun genkender noget og mærker hvordan lydene fra ordene vibrere…… Om mani padme hum er verdens ældste mantra og ifølge, hvad jeg er oplyst er det de  fleste chanter verden over. Kort efter falder hun i en rolig søvn inden vi lander i kvickly, som jeg er i øvrigt synes er  totalt toppen. De har nemlig gratis økologisk frugt til børnene <3

Får mig har det, at chante betydet noget helt specielt i mit liv. Får ca. 8 år siden besluttet jeg nemlig at blive buddhist, efter jeg var igennem svære tider med stress, sorg mm. og fandt, at det var noget, der kunne ændre min tilstand og jeg elskede disse stunder. Jeg opnåede at gøre noget mange andre fortalte mig dagligt, ville være umuligt i den periode.  Another day, another blog.

et godnat fra en smilende og reflekterende  faster, der lige har puttet sin niece og mens vi putter siger hun ” faaaaster kan vi ikke høre den sang vi hørte i bilen …… OMG mit hjerte smelter.

ps. Jeg ” du må gerne tage legetøjet ud af posen og lægge det hele på gulvet”.

Ea ” faster jeg vil ikke rode, jeg vil nemlig helst ikke rydde op inden jeg skal i seng”…. cute or what ♥

Her kan du lytte til den

 

 

Comments are closed.